LISÄPALVELUT

Tarjoamme valikoiman lisäpalveluita, kuten ääni-, valo-, ja videotekniikka, trussirakenteet, teltat, sähköistys, aidat ja backlinet.
Meillä on osaava ja kokenut asiakaslähtöinen henkilökunta ja pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

ÄÄNITEKNIIKKA

Äänentoistojärjestelmä tulee aina suunnitella kuhunkin tilaan, tilanteeseen ja tapahtumaan sopivaksi. Hyvän tapahtuman A ja O on hyvin toteutettu äänentoisto, joka palvelee tinkimättömästi jokaista tapahtumassa olevaa henkilöä. Usein tapahtuma tai tilaisuus järjestetään akustisesti vaikeassa ympäristössä, jolloin äänentoistojärjestelmän suuntaavuus ja stabiilisuus on ensisijaisen tärkeää. Joskus taas saattaa olla tärkeää, että äänentoistojärjestelmä olisi mahdollisimman huomaamaton ja silloin on tärkeää panostaa ripustuksiin ja valaistukseen sekä siisteyteen.

Toimitamme vuosittain äänentoistopalveluita yli kahteensataan tapahtumaan ja tilaisuuteen. Ota yhteyttä niin suunnitellaan tapahtumaasi sopiva äänentoistoratkaisu.

VALOTEKNIIKKA

Valaistustarpeita ja -kohteita on loputtomiin ja lähestulkoon joka tapahtumassa ja tilaisuudessa valoa tarvitaan. Toteutamme vuosittain kymmenien yritysjuhlien, messujen ja tapahtumien tilavalaistusta sekä yli sadan tapahtuman ja tilaisuuden show-valaistuksen.

Oli tarpeesi sitten nostaa yrityksesi tuotteet esille, luoda juhliisi taianhohtoinen tunnelma, saada seminaarin puhujat näkyville tai luoda artistille psykedeelinen valoshow niin ammattitaidon ja laitteet saat meiltä.

Tapanahan on sanoa - “Valot kuullosti hyvälle!”, eli hyvä valaistus tukee äänentoistoa ja toisinpäin. Kerro meille ideasi ja tilaisuutesi valaistustarpeet niin valaisemme teitä niiden toteuttamisessa.

VIDEOTEKNIIKKA

Näytöt, screenit, videotykit, mediaserverit, mediasamplerit, kuvamikserit, muuntimet, splitterit, videokamerat, järjestelmäkamerat sekä monet muut laitteet ja niiden välinen yhteys... Niin anteeksi mitä?

Tämä on meille arkipäivää. AV-tekniikan kysyntä tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäjien taholta on kasvanut merkittävästi viimeisten vuosien aikana ja meidän on vastattava asiakkaiden huutoon. Meiltä saat luotettavat ja näyttävät av-palvelut aina materiaalin editoinista screenille saakka tai muistoksi videoina ja kuvina.

TELTAT JA KALUSTEET

Lavan, äänentoiston, valaistuksen ja videotekniikan lisäksi tärkeää tapahtumassa on sen infra, meiltä löytyy 3x3m, 4x4m ja 4x8m pop-up telttoja, lankkupenkkejä, tuoleja, pystypöytiä sekä jääkaappeja ja yhteistyökumppaneiltamme löytyy kaikki loput mitä tapahtumaasi tarvitset.

TRUSSIRAKENTEET

Haluaisitko sittenkin trussilavan mobiililavan sijaan? no sekin onnistuu, vai haluaisitko trussista kenties pylväitä, portteja tai kehikkoja.

BACKLINE

Meiltä löytyy valikoima kitara- ja bassovahvistimia, muutama rumpusetti pelleillä tai ilman, valikoima perkussioita ja aivan liikaa sähköpienoja ja kosketinsoittimia.

 

0505558064 / Henkka

0503211431 / Markku

  • Facebook

Hassunhauskojen herrojen siirreltävät mobiililavat oy - 2863178-7